Konyhabútor, Modern konyhabútor

Modern konyhabútor

Konyhabútort nem évente és nem is kétévente készíttetjük, hanem több évtizedre előre gondolkodunk. Ezért érdemes már a tervezésnél végig gondolni hogy milyen anyag felhasználással gyártatjuk.

Az általunk készített konyhabútorokat minőségi alapanyagokból készítjük, ez által a konyhabútor élettartama meghosszabbodik és megkönnyítik mindennapjait az étel készítés terén. Praktikus elrendezéssel és belső kiegészítőkkel bővítjük egyedi igények szerint.

Az elkészült konyhabútor használatba vétele során az ajtó frontokat mozgató pántok, szerelvények és a fiókokat mozgató vasalatok vannak kitéve a legnagyobb igénybevételnek. Ezért közép vagy felső kategóriájú szerelvényekkel ellátott konyhabútort érdemes megvásárolni.

Egyedi Konyhabútor

Egyedi Konyhabútor

Egyedi konyhabútor gyártásánál nem a szabvány elemek szabnak határt a tervezésben, nem kell ragaszkodni a jól ismert szabvány méretű és felépítésű szekrény testekhez.

Konyhabútorának tervezésekor figyelembe vesszük az ön elvárásait és kéréseit.

A konyhabútorok típusait a felhasznált ajtófrontok alapján különböztetjük meg:

  • Laminált bútorlap frontos konyhabútor műanyag élzárással.
  • MDF alapú fóliázott frontos konyhabútor, matt és magasfényű felülettel.
  • MDF alapú festett frontos konyhabútor, matt, selyem és magasfényű felülettel.
  • Fa furnéros konyhabútor, él furnérral lezárva.
  • Tömör fa frontos konyhabútor.
  • Akril frontos extra magasfényű felületű konyhabútor.

Fő célunk hogy a meglévő és leendő ügyfeleink elégedettek legyenek az általunk készített végtermékkel ezért minőségi anyagok felhasználásával, készítjük bútorainkat.

A munkáinkhoz megpróbáljuk a minőséget és a pontosságot társítani, emellett helyszíni ingyenes szaktanácsadással próbáljuk segíteni a leendő megrendelőinket. Nálunk nincsenek kötött elemek, méretek, formák; milliméter pontosan akkora bútor készül, amekkorát a hely kínál. A meglévő és visszatérő ügyfeleink elégedettsége bizonyítja a munkáink szakmai hátterét.

Egyedi konyhabútorok, beépített szekrények és gardróbszekrények, ágyak, háló bútorok, gyermek illetve fürdőszoba bútorok, tervezése, gyártása, készítése, beépítése, asztalos és bútor asztalos munkák elvégzése.

Legyen az modern, klasszikus, rusztikus, minimál, vagy high-tech konyhabútor, mi elkészítjük az ön számára.

Az általunk felhasznált alapanyagok katalógusait ITT töltheti le.

Konyhabútor A-tól Z-ig, közvetlenül a gyártótól.